Hae
sanalla
Sunnuntai 20. tammikuuta 2019
Etusivu Tulevat tapahtumat Uudet ilmoitukset Osakaskunnat A-Z Ota yhteyttä . Ohjeet & info
Osakaskuntien kokousilmoitustaulu
- - -
Ohjeet & info Etusivulle
Takaisin edelliselle
Osakaskuntien ilmoitustaulu on Kalatalouden Keskusliiton toteuttama palvelu, joka on tarkoitettu täydentämään osakaskuntien muuta kokousten ilmoitusmenettelyä ja pienentämään osakkaiden tavoittamisesta syntyviä kuluja ja entisestään parantamaan osakkaiden yhdenvertaisuutta kokousten tiedoksisaamisessa.
Uuden osakaskunnan rekisteröiminen
Linkki uuden osakaskunnan rekisteröimiseen löytyy Osakaskuntien ilmoitustaulun etusivulta. Täytä aukeavan kaavakkeen kenttiin osakaskunnan perustiedot sekä muut tarvittavat tiedot ohjeiden mukaisesti. Pakolliset kentät on merkitty. Osakaskunnan tiedot tallentuvat järjestelmään ja nyt ilmoituksia voidaan lisätä järjestelmään. Kalatalouden Keskusliiton ylläpito tarkastaa uusien käyttäjien tiedot ja vahvistaa osakaskunnan järjestelmän käyttäjäksi. Vasta tämän jälkeen osakaskunnan jättämät ilmoitukset tulevat näkyviin ilmoitustaululle. Ilmoituksia voi tallentaa järjestelmään kuitenkin heti rekisteröitymisen jälkeen.

Osakaskunnan tietojen muuttaminen
Linkki osakaskunnan tietojen muuttamiseen löytyy Osakaskuntien ilmoitustaulun etusivulta. Kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi (osakaskunnan rekisterinumero) sekä salasana. Muuta aukeavan kaavakkeen tietoja haluamallasi tavalla. Pakolliset kentät on merkitty. Jos haluat vaihtaa osakaskunnan salasanan syötä uusi salasana molempiin kenttiin kaavakkeen lopussa. Muutokset tallentuvat järjestelmään kun klikkaat Tallenna muutokset -nappulaa.

Uuden ilmoituksen jättäminen
Linkki uuden ilmoituksen jättämiseen löytyy Osakaskuntien ilmoitustaulun etusivulta. Kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi (osakaskunnan rekisterinumero) sekä salasana. Täytä aukeavan kaavakkeen kentät. Pakolliset kentät on merkitty. Ilmoituksen julkaisu- ja vanhenemispäivillä voit säätää aikaväliä jolloin ilmoitus on näkyvissä palvelun käyttäjille. Ole huolellinen täyttäessäsi ilmoitusta sillä se näkyy julkaisupäivän jälkeen kaikille palvelun käyttäjille. Tallennat uuden ilmoituksen järjestelmään klikkaamalla Tallenna -nappulaa.

Ilmoituksen muuttaminen jälkikäteen
Linkki ilmoituksen muuttamiseen löytyy Osakaskuntien ilmoitustaulun etusivulta. Kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi (osakaskunnan rekisterinumero) sekä salasana. Valitse listasta ilmoitus jota haluat muuttaa klikkaamalla sen otsikkoa. Aukeavaan kaavakkeeseen voit muuttaa haluamiasi ilmoituksen tietoja. Pakolliset kentät on merkitty. Ole huolellinen muuttaessasi ilmoitusta sillä se näkyy julkaisupäivän jälkeen kaikille palvelun käyttäjille. Muutokset tallentuvat järjestelmään kun klikkaat Tallenna muutokset -nappulaa.

Ilmoituksen poistaminen
Linkki ilmoituksen muuttamiseen löytyy Osakaskuntien ilmoitustaulun etusivulta. Kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi (osakaskunnan rekisterinumero) sekä salasana. Aukeavassa listassa näkyvät osakaskunnan ilmoitukset. Klikkaa Poista -linkkiä haluamasi ilmoituksen kohdalla poistaaksesi sen. Varmista, että olet poistamassa oikean ilmoituksen -- toimenpidettä ei voi perua.

Unohtunut salasana
Jos osakaskunnan salasana on unohtunut voidaan salasana lähettää sähköpostiosoitteeseesi etusivun Unohtuiko salasana? linkistä. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole määritelty osakaskunnan perustietoihin, ota yhteyttä ylläpitoon.

Sivun alkuun

- - -
- - -
- - -
Kalatalouden Keskusliitto ja innome design & infra
innome design & infraKalatalouden Keskusliitto