Search
Close this search box.

Vuoden 2024
kalastonhoitomaksu
on nyt myynnissä

Tervetuloa ahvennettiin!

Ahvennet on tietolähde kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Kalatalouden Keskusliiton ahvennet tarjoaa tietoa niin kalastuksesta, tarvittavista kalastusluvista kuin kalastuksenvalvonnasta. Sivustolta löydät apua osakaskuntien ja kalatalousalueiden toimintaan ja kalavesien hoitoon sekä kaupalliseen kalastukseen.

Kalatalouteen liittyvän asiatiedon lisäksi ahvennetistä löytyvät yhteystiedot koko Suomen kattavalle verkostolle paikallisia kalatalousasiantuntijoita kalatalouskeskuksista ja kalastajaliitoista.

Laajan tuotekaupan valikoimista löytyvät niin asiantuntijoiden laatimat oppaat ja tarvikkeet kalastuksenvalvontaan kuin kuuluisat kalapelikortit ja -julisteet.

Tapahtumakalenterista löydät muun muassa kalamarkkinat ja koulutukset

Tuotekaupasta löydät oppaat, pelit ja kalastuksenvalvonta-tuotteet

Ajankohtaista

Kuhia ja ahvenia laatikossa. Kalojen päällä tukku seteleitä ja kolikoita.

Kalan myynti – sallittua vai ei?

Vapaa-ajankalastajien kalan myynti puhuttaa niin nettipalstoilla kuin kahvipöydissä. Mikä on totuus kaupasta, saako kalaa myydä vaiko ei. Siihen koitamme nyt ottaa kantaa. Facebookin keskustelupalstoilla näkee vähän väliä kaupattavan kalaa aivan

Lue lisää »

Ahvenposti 2/2024

Ahvenposti on Kalatalouden Keskusliiton sähköinen uutiskirje. Ahvenposti 2/2024 Ahvenposti on ilmestynyt – Lue Ahvenposti tästä Jos haluat tilata uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi voit tehdä tilauksen tästä. Lisätietoja uutiskirjeen tietosuojaselosteesta.

Lue lisää »

Mainos